Tuesday, 19 April 2011

KOLEKSI JUBAH CANTIK!!

Dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Pengasihani..

Assalamualaikum wbt..

salam semua sahabat..
hi uols..
jom belek2 koleksi JUBAH yang menarik lagi cantik ni..

JANGAN RISAU,
cik madey asih menjual kain sulam..hehe..
tapi, sementara nak tggu preorder APRIL y da TUTUP tu sampai,
 so, cik madey jenguk2 la kawan2 y ade menjual jubah plak...hehe..

memang jubah dia cantek, menarek, tertarek n debomb!
bole buat preorder jugak..jubah akan dpt dlm masa 2 weeks je..

cik madey upload gambar dl, then nt akan letak tag price ye..
harga dia antara Rm140-RM160
bole negotiate nt..:)
yang PENTING,
hanya yang MURAH2 je kat sini..hehe

yang ni koleksi READY STOCK..
bole dapat terus, kalau ada stock.
check availability dl ye..TQ
kalau nak request saix, bole buat preorder la..hehe
dlm masa 2 mggu dapat ..

NANTI, cik madey akan update lagi banyak choice utk preorder ye..^_^

^_*
jom tgok2 dulu...
jom blogshopping...































bole tgok dekat FB juga ye..:)
jom..^_^
if berminat, roger2 saya..@ 0124265303
atau emel..
ni ready stock, bole dpt terus ..kalau size masih available..
sekian..TQ

No comments: